Kyberturva-asiantuntija Markus Hamara luennoimassa Bureau Veritaksen laatuseminaarissa

BVlaatuseminaari_1200x1200

Bureau Veritas järjesti 30.1.2020 Helsingissä seminaarin ajankohtaisista teemoista laadunhallinnan, sertifioinnin ja standardien aihepiireissä. Seminaarissa yksi luennoitsijoista oli elfGROUPin kyberturva-asiantuntija Markus Hamara, joka kertoi seminaariyleisölle kyberturvallisuuden ja tietojenkalastelun perusteista. Laadunhallinnassa ja yritystoiminnassa kyberturvallisuudella on nykyaikana merkittävä rooli, joka tuli myös seminaarin puheenvuoroissa ilmi. Erityisesti kyberturvauhat ja yksityisyyteen liittyvät uhat ovat vahvasti tapetilla yritysten johtotason henkilöitä öisin hereillä pitävinä aihepiireinä.

Markus kertoi esityksessään, mitä eettinen hakkerointi tarkoittaa ja millaisia palveluita se mahdollistaa yrityksille, esitteli kyberturvallisuuskeskuksen kybersään, ja kävi läpi mitä asioita on hyvä huomioida välttääkseen tietojenkalasteluhuijaukset. Tietojenkalastelua tarkasteltiin kolmen todellisen tapausesimerkin kautta, ja tietojenkalastelusivun tunnistustehtävän kautta. Esitys sai paljon kiitosta mielenkiintoisesta lähestymistavasta.

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author: elfGROUP

elfGROUP

Me elfGROUPilla olemme omistautuneet kyberturvallisuuden kehittämiseen ja yritysten tärkeimmän pääoman – tiedon – suojaamiseen. Palvelumme vahvistavat yrityksesi tai ohjelmistosi brändiä ja lisäävät luottamusta asiakassuhteissasi.