Hakkeritestaus – 6 syytä, miksi investointi kannattaa tehdä tarpeeksi ajoissa

Kaikki organisaatiot ovat vastuussa tietojärjestelmiensä ja kehittämiensä ohjelmistojen tietoturvallisuudesta. On olemassa riskejä, jotka on parempi ennaltaehkäistä kuin hyväksyä – haluaisitko sinä odotella näiden uhkakuvien toteutuvan? Lue alta 6 syytä, miksi hakkeritestaus kannattaa tehdä ajoissa.

hakkeritestaus-infografiikkaKolme asiantuntijaamme koostivat kattavan oppaan ”Voiko hakkereihin varautua? Checklist: Asiantuntijoidemme vinkit, mistä kannattaa aloittaa”. Lataa se nyt, ja pääset helposti alkuun matkallasi kohti tietoturvallista liiketoimintaa. 

Lataa ilmainen PDF-opas "Voiko hakkereihin varautua? Asiantuntijoidemme vinkit, mistä kannattaa aloittaa"

 

Jäikö oman yrityksesi tai tietojärjestelmäsi tietoturvallisuus mietityttämään? Jätä meille yhteydenottopyyntö, ja kerromme mielellämme lisää miten voisimme auttaa juuri sinua – aina liiketoimintaasi suhteutettuna ja käytännönläheisesti! 

KERTOKAA MINULLE LISÄÄ

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author: Tuomas Tonteri

Tuomas Tonteri

Tuomas Tonteri on elfGROUPin perustaja ja toimitusjohtaja. Taustaltaan Tuomas on koodari, softa-arkkitehti ja tietoturvakonsultti, pesunkestävä nörtti siis – ja ylpeä siitä! Työssään Tuomas on ennen kaikkea kyberturvallisuusasiantuntija muiden elfGROUPin asiantuntijoiden joukossa, ja tämä näkyy myös yrityskulttuurissa. Vapaa-aika kuluu pitkälti tekniikan ja perheen parissa, hölkkäilyä ja muuta kuntoilua unohtamatta.