elfGROUPin liiketoiminta-alueet eriytyvät omiksi yhtiöikseen

elfGROUP on perustanut kaksi uutta yhtiötä selkeyttääkseen liiketoimintaansa. Vuonna 2010 perustettu emoyhtiö muuttuu elfGROUP Holding Oy:ksi, ja sille on perustettu kaksi tytäryhtiötä: elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy ja elfGROUP Ohjelmistot ja Infra Oy.

elfGROUPin uuden yritysryhmän myötä ohjelmistoprojektit nousevat itsenäiseksi liiketoiminta-alueeksi, jota tuotteistetaan ja kehitetään saman tasoisesti kyberturvallisuuspalveluiden kanssa. elfGROUP on perustamisestaan lähtien toteuttanut laajalti ohjelmistoprojekteja ja kyberturvallisuuden asiantuntijapalveluja. Koko henkilöstöllä on vahva osaaminen ja kokemus ohjelmistokehityksestä. Asiakkaidemme liiketoimintalähtöiset tarpeet ohjelmistovarmuuden painottamiselle tukevat palveluvalikoimamme laajentamista ja ohjelmistotuotannon osaamisemme esiin tuomista.

Kyberturvallisuuden näkökulma on edelleen koko elfGROUPin punainen lanka – liiketoiminta-alueemme tukevat ja täydentävät toisiaan. Muutoksen myötä yhtiöt pystyvät keskittymään itsenäisesti omien liiketoiminta-alueidensa kehittämiseen.

Muutos ei vaadi asiakkailtamme mitään toimenpiteitä. Yhteyshenkilöt säilyvät samoina nykyisille asiakkaillemme. Sopimussuhteet siirtyvät pääosin uusille, nyt perustetuille yhtiöille. elfGROUP Holding Oy ei harjoita asiakkaisiin suuntautuvaa liiketoimintaa, vaan sen vastuulle jää liiketilojen hallinnointi sekä tytäryhtiöiden 100% omistus.

 

elfGROUP yritysryhmän yritykset 1.1.2020 alkaen:

elfGROUP Holding Oy, y-tunnus: 2354012-2               
elfGROUP Kyberturvallisuuspalvelut Oy, y-tunnus: 3109442-5         
elfGROUP Ohjelmistot ja Infra Oy, y-tunnus: 3109385-2                  

 

Lisätietoa palveluistamme:

Kyberturvallisuuspalvelut:
Kari Halavaara
puh. 050 553 4796

Ohjelmistotuotannon ja IT-infrastruktuurin palvelut:
Antti Matikainen
puh. 040 660 7940

Yritysjärjestelyyn liittyvät kysymykset
Tuomas Tonteri
puh. 040 3563 251

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)elfgroup.fi

Share This Story, Choose Your Platform!

About the Author: elfGROUP

elfGROUP

Me elfGROUPilla olemme omistautuneet kyberturvallisuuden kehittämiseen ja yritysten tärkeimmän pääoman – tiedon – suojaamiseen. Palvelumme vahvistavat yrityksesi tai ohjelmistosi brändiä ja lisäävät luottamusta asiakassuhteissasi.